Menu

Xbox Series S este disponibil pentru vanzare, in premiera, chiar acum


Vesti bune pentru fanii Xbox. In ciuda faptului ca inca este destul de dificil sa faci rost de un Xbox Series X (pana si in America, in Romania ar putea fi disponibil abia dupa cateva luni bune), accesarea titlurilor de noua generatie a devenit putin mai ușoara. Sau cel putin aceste jocuri au devenit mai accesibile. Chiar acum, de la Woot, utilizatorii din America pot comanda Xbox Series S, Xbox-ul mai mic, doar digital, de generatie urmatoare, disponibil la reducere de 20 dolari. Desi este doar o reducere de aproximativ 7%, aceasta este una dintre, daca nu prima, oferte pe care le-am vazut la oricare dintre noua generatie de Xbox-uri pana in momentul de fata. Si probabil ca va fi si printre singurele. Aceasta oferta este valabila numai pana la ora 1 a.m. ET (22:00 PT) sau pana la epuizarea stocului, asa ca cei care isi doresc sa achizitioneze o astfel de consola ar trebui sa se grabeasca pana la epuizarea ofertei.

Series S este versiunea simpla a mai voluminoasei Xbox Series X. Desi se pot juca, in continuare, jocuri dintre cele mai noi, precum Halo: Infinite, are cateva specificatii diferite in comparatie cu omologul sau de dimensiune completa. In primul rând, seria S nu are o unitate de disc, așa ca toate jocurile tale vor trebui sa fie descarcate in format digital. Iar din aceasta cauza, spatiul de stocare de 512 GB va fi epuizat intr-un timp record, desi acest lucru este usor de remediat daca introduci un card de memorie SD. Desi nu suporta calitate 4K, se potriveste cu rata de cadre de 120 FPS a seriei X. Si, cu o grosime mai mica de 3 inchi, este, de asemenea, mult mai compacta. Daca esti indragostit de jocuri, ar putea sa se merite afacerea. Insa ar trebui sa astepti ceva mai mult timp pentru a rezolva problemele in privinta stocarii, iar pana sa ajungi la astfel de probleme va fi destul de greu sa obtii o Seria X in primul rand. Insa, daca doar cauți o modalitate de a te bucura de unele dintre aceste jocuri de ultima generatie, Seria S este o opțiune grozava pentru gamerii de ocazie. Mai ales cand le pot gasi la reducere. 

Mare noroc pe americani ca au reducere. Xbox nici macar nu este oficial in Romania, motiv pentru care lansarea unor modele ca Series X sau S au trecut in mare parte neobservate. Cu toate ca aceste console se pot gasi in anumite magazine din tara, la un pret fantastic de 1700 de lei. Practic, 300 de lei peste salariul minim pe economie pentru a-ti putea cumpara o consola de gaming. Se merita, zic eu…  

Daca deja ti-ai achizitionat Microsoft Xbox Series X sau Series S — indiferent daca vei face upgrade sau incepi de la 0 — s-ar putea sa cauti deja cateva accesorii noi care sa le insoteasca. La urma urmei, in timp ce experiența out-of-box este grozava pentru ambele console, nu exista prea multe in acea cutie in afara de consola si de un controler wireless. In primul rand, prioritar ar fi un card de memorie Seagate de 1TB. Avand in vedere faptul ca jocurile sunt mari si spațiul de stocare al Xbox se poate umple rapid, mai ales dacă aveți un abonament Game Pass, este o afacere extraordinara. Acest mic card de expansiune plug-and-play adauga un terabyte de spatiu de stocare care sa permita utilizatorului sa se joace cat de multe jocuri isi va dori. 

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *