Menu

Fondatorul OnlyFans cedeaza locul de CEO sefei departamentului de marketing


Banuiesc ca natura OnlyFans nu mai este un secret in momentul de fata. Da, vorbim despre o platforma de streaming special pentru nuditate partiala sau totala, un fel de Netflix versiunea pentru adulti. O platforma ce a transformat o multime de fete anonime in “influencere”, pentru un san expus in fata a mii sau chiar sute de mii de utilizatori, cat se pot aduna pe un live stream al acestor creatoare de continut pentru l**ari tristi. Internetul le mai spune acestor specimene, simps, acestia donandu-si alocatiile, salariile, in general o mare parte din venituri acestor dive, transformandu-le in milionare aproape peste noapte. Atunci cand ai clout si bani, ce mai conteaza o expunere indecenta in fata a mii de utilizatori. E doar pentru fani, deci nu exista sansa ca aceste poze sa apara pe internet. Doar cei care se aboneaza la aplicatie, platind lunar o suma de bani ca sa vada ce nu pot sa vada in realitate (si ce pot foarte bine vedea si pe site-uri pornografice), si care pe langa abonamentul lunar mai dau si donatii generoase acestor ladies, pot vedea continutul cu tema nsfw. Cel putin in teorie, pentru ca sunt o multime de leak-uri si de cazuri in care acest continut a fost postat pe internet fara absolut nici o jena chiar de catre acesti utilizatori, sa vada mai multa lume. Halale masuri de siguranta.

In orice caz, o suma mai mare de bani din aceasta aplicatie au facut, evident, cei care au creat-o. Sau, mai degraba, a CEO-ului companiei Fenix International, Tim Stokely, care isi doreste sa renunte la pozitie, dintr-un motiv sau altul. “Am luat decizia de a renunța din functia mea de CEO al Fenix International pentru a ma concentra pe urmatoarea mea provocare. In 2016, am lansat platforma OnlyFans.com. Lucrand de la masa din bucatarie a fratelui meu, ar fi fost imposibil sa visez la ceea ce am realizat. As dori sa le multumesc tuturor colegilor mei, dar cel mai importante multumiri tuturor creatorilor de continut… ati facut OnlyFans ceea ce este astazi. As dori s-o felicit pe succesoarea mea, Ami, care are o pasiune profunda pentru OnlyFans. Predau stafeta unui coleg si unui prieten, ce prezinta viziunea de a ajuta organizatia sa atinga un potential extraordinar.”, a fost declaratia lui Stokley intr-o postare pe Instagram. 

Aceasta Ami despre care vorbeste este nimeni alta decat Amrapali Gan, in prezent sefa departamentului de marketing al OnlyFans. Gan s-a alaturat companiei OnlyFans in 2020, dupa ce a lucrat pentru Red Bull, Quest Nutrition si o cafenea cu canabis din Los Angeles. O cariera cu adevarat impresionanta, iar faptul ca s-a alaturat companiei abia anul trecut este un lucru interesant, avand in vedere faptul ca anul trecut a capatat OnlyFans popularitatea pe care o are in prezent. Da, este practic un produs al pandemiei, la fel ca Zoom si alte aplicatii de chat online create pentru a compensa faptul ca nu puteai iesi din casa (cel putin din punct de vedere al comunicarii / interactiunii cu alte persoane).

„Sunt mandra sa imi asum acest rol. Astept cu nerabdare sa continui sa lucrez indeaproape cu comunitatea noastra de creatori pentru a-i ajuta sa maximizeze controlul asupra continutului lor si sa-l monetizeze”.Ea a spus ca firma a oferit „o experienta unica” creatorilor si fanilor si s-a angajat sa fie „cea mai sigură platformă de socializare din lume”. Intr-o faza tranzitionala, noua sefa a OnlyFans va fi ajutata de Stockley, care va ramane intr-o postura de consilier in cadrul companiei pana este 100% sigur de faptul ca doamna Amrapali Gan isi poate face treaba in noua functie care i-a fost acordata. 

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *