Menu

Lenovo Tab P11 Pro- review


Pe langa faptul ca Lenovo este o companie ce realizeaza unele dintre cele mai bune laptopuri de pe piata, compania s-a axat si pe fabricarea unor tablete foarte bune si sunt pregatite pentru a concura cu cele de la Samsung, Amazon si Huawei. Lenovo Tab P11 Pro este noul model al companiei, este o tableta ce are un ecran OLED 2K si ofera performante foarte bune. Pentru a afla mai multe detalii despre aceasta noua tableta de la Lenovo, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Lenovo Tab P11 Pro are un pret initial de 499 de dolari si exista versiuni disponibile doar pentru Wi-Fi si LTE.

Tableta este construita din aluminiu si corpul sau este unibody. Este potrivit pentru birou, pentru sedinte, videoconferinte, chiar si pentru calatorii, fiind usor de transportat. Tableta este foarte usor de curatat. Tableta vine la pachet si cu o carcasa cu tastatura, deci se poate folosi si pe post de laptop. Taststura este tipica pentru un laptop Lenovo, astfel ca inseamna ca este calitativa, ca este potrivita pentru calatorii. Touchpad-ul este mai mic, fiind putin mai dificil de utilizat. Tableta accepta chiar si un stilou. Din pacate, ea nu are o mufa pentru casti. Ramele sunt subtiri, tableta are si deblocarea faciala, dar se poate debloca si prin senzorul de amprente care este incorporat in butonul de pornire.

Lenovo Tab P11 Pro are un ecran de 11,5 inci ce are o rezolutie de 1600 x 2560 pixeli, panoul este AMOLED, doar ca nu are o rata de actulizare mai mare. Raportul ecranului este de 16:10. Este potrivita si pentru a fi utilizata in aer liber, pentru ca atinge o luminozitate mare.

Chiar daca tableta nu este atat de des utilizata pentru poze, ea are 2 camere de spate, una de 13 MP si cealalta de 5 MP, iar pe fata mai are 2 camere, ambele fiind de 8 MP.  Pozele nu sunt atat de calitative pe timp de intuneric.

Lenovo Tab P11 Pro este dotat cu un procesor Snapdragon 730G, are o memorie RAM de 6 GB si un spatiu de sticare de 128 GB.  Performantele tabletei sunt foarte bune, doar ca tableta nu se descurca atat de bine cu jocurile mai intense, mai complexe si mai grele.

Capacitatea bateriei este de 8.600 mAh si rezista in medie timp de 10 ore de utilizare. Accepta incarcarea rapida de 18 W, dar incarcarea completa va dura destul de mult fiind o baterie asa de mare.

Prin urmare, poti sa cumperi Lenovo Tab P11 Pro daca vrei o tableta cu o lunga durata de viata a bateriei, daca vrei o tableta versatila, dar daca trebuie sa iti creasca productivitatea, sa ofere performante foarte puternice, aceasta tableta nu este alegere cea mai buna.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *