Menu

Cele mai bune accesorii pentru telefoane


Telefoanele sunt foarte importante pentru fiecare dintre noi, ne sunt de folos in foarte multe situatii si avem mereu grija sa le purtam cu noi oriunde am merge. Tocmai de aceea tindem sa avem grija de ele, pentru a nu le scapa sau zgaria, pentru ca asta ar inseamna o cheltuiala in plus pentru repararea telefoanelor si o perioada de timp petrecuta fara telefon. Exista cateva accesorii foarte importante de protectie pe care orice telefon ar trebui sa le aiba, dar mai exista si alte accesorii care sunt legate de incarcarea telefonului, fiind si ele foarte importante. Daca nu sti care sunt acestea si vrei sa afli, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Incarcatorul poate fi considerat cel mai important accesoriu pe care il are un telefon pentru ca fara incarcator telefonul ar functiona o zi sau 2, apoi nemaifiind util fara baterie. Apple si Samsung au eliminat incarcatoarele de la cele mai noi telefoane, fiind frustrant pentru utilizatori. Dar este foarte important ca in cazul in care ti se va strica incarcatorul, fie iti vei cumpara unul, fie vei merge la un service gsm pentru a-l repara.

Folia de protectie este si ea foarte importanta si este indicat a se cumpara imediat dupa achizitionarea telefonului, pentru ca telefonul sa aiba protectia necesara. Sa presupunem ca tocmai ti-ai cumparat un iPhone XS, nu ai avut folie de protectie la el si l-ai scapat pe o suprafata dura, este foarte posibil ca el sa se fi spart si in acest caz sa fie nevoie de o schimbare ecran iPhone XS, care te va costa o suma semnificativa de bani.

Husa de protectie este indicat a se cumpara deodata cu folia. Ea mai are si un alt rol pe langa cel de protectie, acela fiind de infrumusetare a telefonului. Ea se gaseste in foarte modele, foarte multe culori, cu flori, cu animale, cu peisaje, cu sclipici, dar sunt si huse simple. Husa poate fi de spate de silicon sau de tip carte ce protejeaza intregul telefon.

Bateria externa este si ea foarte importanta, mai ales atunci cand nu esti acasa, utilizezi foarte mult telefonului, iar nivelul bateriei este scazut si tu ai nevoie in continuare de telefon. Daca te afli langa o priza si ai incarcatorul la tine, ai rezolvat situatia. Dar daca nu te afli langa o priza, bateria externa te va salva si vei avea nevoie doar de un cablu.

Acestea fiind spuse, accesoriile de mai sus sunt foarte importante si utile pentru fiecare telefon in parte. Daca iti lipseste unul dintre ele este foarte important sa mergi cat mai repede posibil sa il cumperi pe cel care iti lipseste, astfel incat telefonul sa aiba o protectie maxima si sa i se asigure o continua functionare prin incarcare.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *