Menu

OnePlus Band- review


Avand in vedere ca din ce in ce mai multe companii aleg sa se dezvolte si pe nisa ceasurilor potrivite pentru fitness, compania OnePlus nu face exceptie si lanseaza prima banda care poate sa masoare ritmul cardiac, poate sa urmareasca antrenamentele, sa masoare nivelul de oxigen din sange, sa urmareasca somnul si, nu in ultimul rand, sa afiseze notificarile. Pentru a afla mai multe detalii despre acest ceas nou de la OnePlus, fii cu ochii pe descrierea urmatoare.

One Plus Band este disponibil intr-un singur model ce are o curea detasabila. Este un dispozitiv mic, masoara 40,4 x 17,6 x 11,95 mm, este usor, are 22,6 grame cu curea si nu vei simti ca il ai la incheietura mainii. Sistemul de inchidere este unul simplu, obisnuit, cureaua este fabricata dintr-un material neted si flexibil si este neagra, dar curelele se pot cumpara separat. Compania mai ofera 2 optiuni de culoare, gri inchis si gri deschis. 

Ceasul este rezistente la apa, are rata de impermeabilitate de IP68, ceea ce inseamna ca se poate folosi si pentru a monitoriza antrenamentul de inot. Are un ecran tactil de 1,1 inci AMOLED ce are o rezolutie de 126 x 294 de pixeli. Calitatea imaginii este buna, culorile sunt vii si afisajul este vizibil chiar si sub lumina puternica a soarelui. 

Ceasul nu ofera functia Always on Display. Se poate seta ca ecranul sa se aprinda in momentul in care ridici incheietura mainii

OnePlus Band poate sa numere pasii, poate emite alerte daca stai prea mult, accepta multe antrenamente, alergare in interior, in aer liber, ciclism, inot, yoga si multe altele. Ceasul poate emite alerte daca ritmul cardiac creste in timpul somnului si este masurat atunci cand incepi un antrenament. Masurarea oxigenului din sange indica valorile, iar cele peste 96% sunt normale, iar cele scazute indica semnele ale unor boli. In timpul somnului, ceasul indica profunzimea somnului, numarul de ore, dar si nivelul de oxigen din sange.

Pe langa aceste functii legate de sanatate, ceasul mai poate reda muzica, se pot seta alarme prin intermediul lui, se pot face poze de la distanta cu telefonul asociat. Se pot primi notificarile si trebuiesc setate aplicatiile de la care doresti sa primesti notificari pe ceas.

Interfata ceasului se poate personaliza. Durata de viata a bateriei este de 14 zile, dar depinde de cum este utilizat ceasul, de nivelul de luminozitate. Pretul la care se gasesc ceasul este de 34 de dolari.

Acestea fiind spuse, OnePlus Band este similara cu Xiaomi Mi Smart Band 5, are o serie de functii de sanatate, poate sa urmareasca antrenamentele, performantele sale sunt destul de bune si experienta oferita este una placuta. Daca ai nevoie de un tracker de fitness, acesta este unul suficient de bun la pretul pe care il are.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *