Menu

Produse inteligente pentru casa pentru 2020


Daca vrei sa ai cateva dispozitive inteligente pentru casa, se gasesc o multime de astfel de produse pe piata, iar daca iti este greu sa alegi dispozitivele cele mai bune sau cele potrivite pentru tine si pentru bugetul tau, nu mai pierde ore in sir cautand pe diferite site-uri. Voi descrie mai jos cele mai bune dispozitive inteligente pentru casa potrivite pentru anul 2020, asa ca, ramai cu ochii pe ce va urma. 

Apple HomePod este unul dintre cele mai bune difuzoarele inteligente si se poate gasi la pretul de 299 de dolari. Este primul difuzor inteligent al companiei si a fost lansat in anul 2018. Calitatea sunetului este foarte buna si Siri ajuta la controlul altor dispozitive inteligente din casa. Din pacate, nu are optiuni de securitate si confidentialitate ca si difuzoarele de la Amazon si de la Google. 

Apple iPad 2019 este unul dintre cele mai bune afisaje inteligente. Este posibil ca putine persoane sa fie incantate de un afisaj inteligent, avand in vedere ca avem atat de multe ecrane in jur, de la telefon, laptop, computer. Ei bine, o tableta poate fi considerata un afisaj inteligent, iar iPad-ul din 2019 de 10,2 inci este una dintre cele mai accesibile si se pot verifica si controla toate dispozitivele din casa prin aplicatia Home, Siri poate sa aprinda lumina printr-o simpla comanda vocala.

Netgear Orbi este un sistem Wi-Fi si se poate gasi la un pret de 150 de dolari. Poate sa acopere pana la 3.000 de metri patrati si poate primi comenzi vocale, fiind dotat cu Alexa si Google Assistant. La distante mici, sistemul ofera viteze foarte rapide.

Becul de la Wyze este o alegere potrivita daca vrei sa iti cumperi un dispozitiv inteligent la preturi mici, avand un pret de 8 dolari. Se poate programa temperatura si culoarea becului. Aplicatia este usor de utilizat si s-ar fi dorit ca becul saiba functii de lumina de apus sau rasarit. 

Termostat inteligent Honeywell Home T9 costa 200 de dolari si are un senzor ce faciliteaza reglarea de la distanta, se poate urmari temperatura, umiditate. Este usor de instalat, se poate asocia cu aplicatia si se conecteaza cu usurinta la Wi-Fi.

Arlo Pro 3 costa 500 de dolari si include 2 camere de supraveghere, un hub necesar pentru conectarea la router. Se imbunatateste durata de viata a fiecarei camere, astfel ca poate rezista cateva luni cu o singura incarcare. 

Acestea fiind spuse, daca vrei ca in casa ta sa existe mai multe dispozitive inteligente, doar ca nu sti cum sa alegi unele dintre cele mai bune produse de pe piata, cele prezentate anterior sunt unele dintre cele mai bune, unele mai scumpe, dar sunt si produse mai ieftine.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *