Menu

Camera Iphone 12 VS Iphone 11 Pro


Apple s-a bucurat atat anul trecut, cat si anul acesta de un mare succes cu telefoanele sale din seria Iphone 11. Anul acesta, chiar daca s-a intarziat lansarea noii serii, Iphone 12, fanii au fost foarte bucurosi si entuziasmati de lansarea celor mai noi telefoane de la Apple, mai ales cei care doreau sa isi cumpere unul dintre cele 4 telefoane. Dar intervine o problema. Daca ai deja un Iphone 11 Pro de anul trecut, oare se merita sa faci un upgrade la Iphone 12? Ambele telefoane sunt foarte bune, dar pentru ca Iphone 12 este mai nou, are performante ceva mai bune, o camera cu functii mai noi. In randurile de mai jos voi compara camerele celor 2 telefoane, deci ramai cu ochii pe descrierea urmatoare.

Iphone 12 nu are teleobiectivul de 2x al Iphone 12 Pro si Pro Max, dar chiar si asa, reuseste sa realizeze poze foarte bune cu obiectivul ultra-larg si camera principala. 

Prin intermediul camerei principale, ambele telefoane au realizat poze cu o expunere generala foarte buna, doar ca Iphone 11 Pro i-a oferit cerului o culoare mai bogata, are un contrast mai mare si mai multe detalii ale cladirilor, deci rezulta o poza mai buna decat cea a Iphone 12. Cand s-au efectuat alte poze, Iphone 11 Pro a surprins cerul mai neclar, iar Iphone 12 are zonele mai clare si mai luminoase, culori mai bogate si reuseste sa diferente copacii unul de altul mai bine. Tot prin intermediul camerei principale, s-au realizate 2 poze care sunt aproape la fel la ambele telefoane, ambele poze sunt ascutite, au culori precise si un contrast ridicat. Cand afara este mai innorat, Iphone 11 Pro ofera un echilibru de alb mai clad si reuseste sa surprinsa si culorile fine ale apusului.

Cu ajutorul camerei ultra-largi, ambele telefoane au cuprins un camp vizual mare, doar ca Iphone 11 Pro a realizat o poza putin mai intunecata, ceea ce nu le va placea tuturor, in timp ce Iphone 12 are o poza mai luminoasa. 

In modul de noapte, Iphone 12 ofera mai multe detalii si pozele sunt mai luminoase. Si prin intermediul camerei ultra-largi, tot Iphone 12 realizeaza poze mai bune cu modul de noapte, pentru ca sunt mai luminoase si are mai multe detalii. In toate pozele realizate cu modul de noapte, Iphone 12 a castigat pentru ca pozele sale sunt mai clare, mai luminoase si bogate in detalii.

Acestea fiind spuse, Iphone 12 realizate poze mai bune decat iphone 11 Pro, are mai multe detalii, poze mai clare, chiar daca nu are teleobiectivul de 2x. Dar daca ai deja un Iphone 11 Pro, poate ca nu s-ar merita sa faci un upgrade, dar daca ai un model mai vechi de Iphone, Iphone 12 isi merita banii.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *