Menu

4 modele de casti wireless sub 40 de dolari


Daca ai nevoie de o pereche de casti wireless pentru tine sau vrei sa ii oferi cuiva un cadou o pereche de casti wireless, doar ca nu ai un buget atat de mare pentru a cumpara un AirPods Pro sau Bose QuietComfort sau alte modele care sunt mai scumpe, nu trebuie sa te ingrijorezi, pentru ca exista si modele mai ieftine si in acelasi timp si bune, de calitate. Deci, pentru a obtine o pereche de casti wireless bune, nu trebuie sa cheltuiesti o suma mare de bani. Daca ti-am atras atentia, te invit sa urmaresti randurile de mai jos unde voi descrie cele 4 modele de casti wireless sub 40 de dolari. 

Tranya Rimor au avut un pret de 50 de dolari, dar acum se gasesc si la pretul de 30 de dolari. Calitatea sunetului este destul de buna, este decenta, sunt rezistente la apa si la transpiratie, au IPX5 si vin la pachet cu o carcasa robusta ce se incarca prin USB-C. Durata de viata a castilor nu este cea mai stralucita, dar la acest pret nu poti sa ceri mai mult, astfel ca rezista pana la 5 ore, iar carcasa va oferi inca 3 incarcari complete. Daca esti dispus sa mai cheltuiesti inca putin, poti sa cumperi Tranya T3 care sunt putin mai bune. Rimor are un bas mai puternic, iar T3 are o durata de viata mai buna. 

Enacfire E60 costa 24 de dolari, se pot incarca prin USB-C, dar si wireless, sunt complet impermeabile, au IPX8. Calitatea sunetului este decenta, la fel ca si calitatea basului. Acestea au si functia de reducere a zgomotului in timpul apelurilor, astfel incat persoanele apelate sa te auda mai buna.

Tribit Flybuds 3 costa 34 de dolari, nu au cea mai buna calitatea a sunetului, dar este decenta, dar basul este destul de bun. Au aripi ca si Samsung Galaxy Buds Plus ce ajuta la o potrivire mai sigura in ureche. Sunt rezistente la apa, au IPX7, iar durata de viata a bateriei este de 5 ore, nu este cea mai buna dar este decenta. Carcasa are o baterie de 2.600 mAh si poate sa incarce complet castil de 20 de ori. 

Earfun Free costa 36 de dolari, au Bluetooth 5.0, USB-C, dar si incarcare wireless, sunt complet rezistente la apa, au IPX7, calitatea sunetului este decenta, sunt potrivite pentru apeluri, iar durata de viata a bateriei este de 6 ore la nivel moderat de volum. Carcasa asigura 4 incarcari complete. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de o pereche de casti mai ieftina sau vrei sa faci un cadou doar ca nu ai un buget prea mare, cele 4 modele anterioare sunt bune pentru pretul pe care il au. 

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *