Menu

Amazon Echo 2020- review


Noul difuzor inteligent al Amazonului care este incorporat cu Alexa, are acum o forma sferica. Doar ca multa persoane se intreaba ce ar mai putea aduce nou acest difuzor inteligent, pentru ca toti asistentii vocali fac aproape aceleasi lucruri, spun cum este vremea, poti controla alte dispozitive inteligente din casa cu ajutorul lor, redau muzica. Lucrurile care sunt noi la acest nou Echo 2020 este pretul, fiind mai ieftin cu 100 de dolari fata de modelul de anul trecut, are calitatea sunetului mai buna, are un nou design, plus alte aspecte pe care rivalii sai nu le au. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre Amazon Echo 2020, te invit sa citesti randurile ce vor urma. 

Amazon Echo 2020 costa 100 de dolari. Calitatea sunetului este mai buna, iar hardware-ul prin intermediul caruia se controleaza alte dispozitive inteligente din casa este imbunatatit. Are un sunet adaptiv, ceea ce inseamna ca se poate adapta in functie de acustica din fiecare camera. Acest difuzor poate sa concureze cu Nest Audio, iar volumul Echou-ului de la 85% este aproape la fel cu volumul la maxim de la Nest Audio. 

Difuzorul are un woofer de 3 inci, ceea ce ofera un bas mai mare si mai puternic. Nest nu are un bas chiar atat de bun ca Echo 2020. Mai are un port de intrare sau iesire de 3 mm pentru a se conecta la alte difuzoare, ceea ce Nest Audio nu are. 

Amazon a proiectat in asa fel acest nou difuzor, astfel incat sa se conecteze la alte dispozitive inteligente din casa prin intermediul unui hub Zigbee si Amazon Sidewalk Bridge. Primul ii permite difuzorului sa se conecteze la mai multe dispozitive simultan. Amazon Sidewalk Bridge inca nu este disponibil. 

Amazon Echo 2020 se poate conecta si la un sistem de divertisment prin intermediul Alexei. Prin intermediul unui stick TV Fire 4K ii poti spune Alexei ce emisiune, film sau serial sa porneasca. Daca ai un Wi-Fi rapid vei indragi aceasta functie. 

Daca vrei sa asculti muzica prin intermediul sau cu televizorul oprit, iar apoi sa urmaresti video pe televizor, este posibil sa intampini cateva probleme, in sensul ca dispozitivul va porni televizorul cand vrei ca el sa fie oprit. 

Faptul ca difuzorul inteligent are o forma sferica ajuta la o calitate mai buna a sunetului, doar ca are un dezavantaj care pentru unele persoane este major. Ocupa destul de mult spatiu, iar daca nu beneficiezi de acest spatiu, s-ar putea sa fie o problema. Este disponibil in alb, negru si albastru. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un difuzor inteligent nou sau daca nu ai avut pana acum niciunul, Amazon Echo 2020 este la un pret destul de bun de 100 de dolari si ofera un sunet foarte bun si Alexa te va ajuta in multe activitati. 

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *