Menu

Note 20 Ultra VS Note 10 Plus


Samsung are seria de top, seria Note, care este cea mai scumpa serie, dar este si cea mai premium. Are caracteristici premium, rata de actualizare mare, camere cu functiile cele mai noi. Dar au preturi foarte mari. Note 20 Ultra are pretul redus la 1.100 de dolari, dar tot mare este. Note 10 Plus de anul trecut se gaseste la un pret de 670 de dolari si este in continuare un telefon foarte bun. Daca vrei sa afli daca se merita sa cheltuiesti o suma asa mare pentru Note 20 Ultra sau daca mai bine alegi Note 10 Plus care este mai ieftin, urmareste randurile de mai jos unde voi face o comparatie intre cele 2. 

Samsung Galaxy Note 20 Ultra are un ecran mare si luminos de 6,9 inci, o rata de actualizare de 120 Hz, camere de spate cu un senzor de 108 MP, inregistrare 8K si un S Pen actualizat. Este compatibil cu retea 5G. 

Samsung Galaxy Note 10 Plus, chiar daca a fost lansat anul trecut, este un telefon foarte bun. Are performante bune, ecran mare si luminos, design premium, doar ca nu are 5G si nici cea mai noua tehnologie a camerelor. Dar are o durata de viata a bateriei foarte mare.

Ambele telefoane au ecrane AMOLED, curbate, o camera frontala intr-o perforare si un stilou. Note 10 Plus este mai subtire si mai usor, pentru ca are un ecran de 6,8 inci si este mai usor de folosit cu o singura mana. Camera de la Note 20 Ultra este mult mai mare decat cea de la Note 10 Plus. Ambele au Gorilla Glass, dar Note 20 Ultra are cea mai recenta versiune, Victus, in comparatie cu Gorilla Glass 6, ceea ce face ca telefonul mai scump sa fie mai rezistent. Pozitia stiloului este schimbata. Este in stanga la Note 20 Ultra si pe dreapta la Note 10 Plus. 

Ambele au 3 camere de spate cu unghi ultra-larg, standard si teleobiectiv, dar Note 20 Ultra are functii mai bune (senzor de 108 MP, zoom de 50x cu obiectiv optic de 5x, moduri foto di video Pro) si filmare 8K. Camera de la Note 20 Ultra este mai buna. 

Note 20 Ultra are mai multe functii ale stiloului, dar nu sunt chiar atat de impresionante. 

Ambele au 12 GB RAM. Dar Note 10 Plus are o durata mai mare de viata a bateriei, pentru ca nu are rata de actualizare atat de mare. 

Acestea fiind spuse, depinde de tine daca vrei sa cheltuiesti mai mult pentru Note 20 Ultra pentru ca are o camera mai buna, functii ale stiloului mai multe, ecran mai mare, rata de actualizare mai mare, dar va trebui sa renunti la performanta si la baterie.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *