Menu

Cele mai bune ceasuri de alarma cu rasarit


Pentru cei care urasc trezitul de dimineata si s-au saturat de sunetul acela enervant al alarmei, am o solutie mai buna. Decat sa te trezesti cu o dispozitie proasta din cauza alarmei, cu noul ceas cu rasarit iti va da o dispozitie mult mai buna. Are o lumina portocalie foarte placuta, si alarma este reprezentata de sunetul valurilor. Dispozitia de dimineata este foarte important si poate influenta productivitatea din acea zi. Daca vrei si tu sa iti incepi dimineata cu o dispozitie foarte buna, poate ca ai avea nevoie de un ceas de alarma cu rasarit. In randurile de mai jos le voi prezenta pe cele mai bune. 

Philips SmartSleep Wake Up Light Therapy este de mare folos pentru cei care trebuie sa se trezeasca inainte de rasarit la propriu. Acest ceas te va ajuta sa iti stabilesti ceasul biologic, in ciuda faptului ca te trezesti cand este intuneric si este foarte important pentru mentinerea energiei de dimineata. Este potrivit pentru cei care doresc un sunet usor, o alarma naturala. Ofera si sunete pentru adormit, dar si pentru trezire si costa 113 dolari. 

Lumie Bodyclock Shine 300 permite setarea rasaritului, cat de colorat sa fie si se poatea alege din 15 sunete de trezire. Sunetul nu este atat de slab incat sa nu il auzi, dar niic atat de puternic. Ceasul se poate folosi si pentru a adormi. Atunci cand simti ca adormi greu, poti sa setezi intensitatea luminii, apoi apesi butonul de apus de soare si te relaxezi pe masura ce lumina se stinge. Acest ceas costa 159 de dolari.

Jall Wake Up Light Sunrise Alarm Clock este un ceas foarte ieftin, costa 36 de dolari. Rasaritul se poate seta din 7 niveluri de culori si 20 de niveluri de luminozitate, 7 sunete naturale care sa insoteasca lumina. Poti seta sa te trezesti si cu radio. Acesta nu are si functia de apus. 

Lumie Bodyclock Rise 100 costa 99 de dolari si are doar elementele de baza, un rasarit de 30 de minute cu posibilitatea de a seta intensitatea luminii. Se poate seta un apus pentru a adormi. Nu are sunete naturale, dar se poate programa un sunet cand rasaritul atinge intensitatea maxima. 

Becuri LIFX sunt potrivite daca ai deja o lampa de noptiera si poti adauga un ceas DIY daca inlocuiesti becurile obisnuite cu cele LIFX. Se conecteaza la Wi-Fi, se conecteaza la Alexa sau Google Assistant si le poti seta intensitatea luminii. Nu au sunet, dar daca ai un somn usor, te vei trezi de la lumina. 

Prin urmare, daca te-ai saturat de sunetele puternice de dimineata si te trezesti mereu morocanos din cauza asta, poate ca ai nevoie de unul dintre ceasurile cu alarma cu rasarit de mai sus pentru a avea o dispozitie mai buna de dimineata. Ceasurile aceste nu sunt potrivite pentru persoanele care se trezesc greu si care au un somn foarte adanc si profund.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *