Menu

Cum sa descarci videoclipuri de pe Twitter


Daca ai si tu un cont Twitter si uneori ti-ai dori foarte mult sa poti sa descarci un videoclip care iti place foarte mult, dar poate ca nu ai resusit si ai fost dezamagit. Dar nu este greu deloc sa descarci videoclipurile fie pe telefonul tau, fie pe un computer, dupa care le poti folosi in ce scop vrei, poti sa le arati prietenilor, familiei, poate vrei doar sa le ai in telefon sau computer. In randurile urmatoare voi prezenta care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a-ti descarca videoclipuri de pe Twitter. 

Pentru a descarca videoclipuri pe un computer, exista 2 site-uri care pot fi accesate, fie SaveTweetVid, fie TwitterVideoDownloader. Ambele site-uri functioneaza la fel. Pentru inceput va trebui sa accesezi site-ul Twitter pentru a copia link-ul cu videoclipul pe care vrei sa il descarci, iar apoi trebuie sa il lipesti in campul destinat pe unul dintre cele doua site-uri, iar ultimul pas pe care trebuie sa il faci, este sa dai clic pe descarcare. Pe SaveTweetVid va trebui sa alegi dintre 3 optiuni de calitate diferite. Apoi apasa pe Descarcare langa dimensiunea fisierului ales si descarcarea va incepe. TwitterVideoDownloader iti va oferi si el optiuni diferite de calitate si va trebui sa apesi pe butonul de Descarcare de langa calitatea pe care o doresti. 

Daca vrei sa descarci un videoclip pe telefonul tau care este Android, trebuie mai intai sa descarci o aplicatie numita Descarcare videoclipuri Twitter. Aplicatia aceasta percepe anunturi, dar le poti elimina daca platesti 99 de centi. Dupa instalare, deschide-l si selecteaza optiunile preferate, adica sa alegi la ce rezolutie vrei ca videoclipurile sa fie descarcate si sa inceapa descarcarea automat cand este partajat un link in aplicatie. Atunci cand gasesti un videoclip pe care vrei sa il descarci atinge butonul Partajare sau apasa pe Copiaza linkul. Daca ai copiat linkul intra in aplicatia de descarcare si lipeste linkul in campul de text din partea de sus. Daca ai ales sa partajezi videoclipul, cauta pictograma specifica aplicatiei si apasa-o si va incepe descarcarea. 

Aplicatia pentru Apple se numeste Shortcuts, dar inainte de instalare, trebuie sa instalezi comenzile rapide. Dupa aceea, deschide aplicatia si apasa pe Comenzi rapide si apsa pe Permite. Acum poti salva un tweet in aplicatia Poze. Apoi atinge butonul Share si cauta Twitter Video Downloader V2.6, iar descarcarea va incepe automat si te va intreba ce rezolutie doresti. Cand s-a descarcat vei gasi videoclipul in Fotografii. 

Acestea fiind spuse, daca nu stiai cum poti sa salvezi un videoclip de pe Twitter in telefon sau computer, urmeaza acesti pasi cand vei mai dori sa descarci un videoclip, pentru ca nu este deloc greu, videoclipurile se pot descarca foarte usor.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *