Menu

Cele mai bune cadouri pentru tatici in 2020


Cand vine vorba de a-i cumpara tatalui tau un cadou, poate sa fie o mare bataie de cap, pentru ca de cele mai multe ori, nu sti ce sa iti cumperi. Dar sunt unele produse de care ei chiar au nevoie, doar ca nu ne trece atunci prin minte. Pentru a sti de acum incolo ce cadou sa ii cumperi tatalui tau, am selectat unele dintre cele mai bune cadouri de care s-ar bucura si le-ar aprecia cu siguranta. 

VSSL camp supply kit este un tub din aluminiu rezistent la apa si include o lanterna LED, o busola, un kit de prim ajutor pentru incediu, toate acestea intr-un singur tub. Mai exista unele sarme, franghii, o lama de ras, o band, unelte de cusut, de pescuit, un obiect care purifica apa pana la 7,5 litri. Acestea au mai putin de 1 kilogram si sunt ideale pentru camping, dar si pentru a le avea in masina sau acasa si costa 97 de dolari.

Hamacul Kammock Roo Double este suficient de mare pentru a sta chiar 2 sau 3 persoane, pentru ca suport pana la 500 de kilograme. Este confectionat din nylon si este foarte usor, astfel ca se poate transporta cu usurinta intr-un rucsac sau o geanta. Pentru a amplasa hamacul intre 2 copaci ai nevoie de ceva cu care sa il legi suficient de puternic ca sa tina aceste kilograme. Dar exista si suportul pentru hamac care este simplu de montat si vine intr-o carcasa. Compania accepta precomenzi pana la data de 31 iulie, iar acest hamac costa 63 de dolari.

Demer Box este o boxa Bluetooth rezistenta la apa, are un sunet destul de bun, puternic si este aproape indestructibila. Este o boxa mica, are o bateria reincarcabila si rezista pana la 40 de ore de redare a muzicii si costa 349 de dolari. 

Nintendo Switch Life poate fi un cadou potrivit pentru taticii care cauta mereu o activitate distractiva. Jocul Animal Crossing: New Horizons este unul dintre cele mai populare ale anului 2020 si pare potrivit chiar si pentru tatici.El se gaseste la un pret de 200 de dolari.

TCL 6-Series TV este un televizor foarte bun, are o calitate a imaginii foarte buna si este dotat cu sistemul de operare Roku. Este un cadou ideal pentru taticii care sunt mereu pasionati de un televizor mare, bun si performant. Acesta se poate gasi la pretul de 700 de dolari.

Vizio SB3621n-E8 este un soundbar care se potriveste foarte bine cu un televizor bun. Daca exista calitate buna a imaginii, ea trebuie sustinuta si de un sunet foarte bun. Se poate conecta prin Bluetooth, Dolby si DTS si costa 180 de dolari.

Asadar, daca nu ai nicio idee de cadou pentru tatul tau, poate ideile de mai sus ti se vor parea interesante si poate el chiar are nevoie de aceste lucruri.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *