Menu

Baterie externa puternica


Bateriile externe au devenit niste dispozitive pe care le purtam mereu cu noi pentru a nu risca sa ramanem vreodata fara baterie la telefon. Atunci cand nu ai la indemana o priza sau nu esti in masina si nu ai incarcator auto, o baterie externa este foarte utila. Dar avand in vedere ca stam acasa in aceasta perioada, avem mai mereu o priza la dispozitie, dar daca vrem sa stam in curte sau pe balcon, pe terasa si nu ai priza, bateria externa iti va veni in ajutor. Mai jos vor descrie un model de baterie externa care este foarte puternica si poate incarca trei telefoane deodata si are o baterie de 20,000 mAh si costa doar 20 de dolari. 

Pentru o baterie de 20,000 mAh este un pret destul de bun, doar ca in urma cu o spatamana o baterie externa era la un pret de 15 dolari, dar 20 de dolari este in continuare un pret foarte bun pentru o baterie asa puternica. Aceasta bateri externa are un design destul de special pe care alte baterii externe obisnuite nu il au. Are un afisaj digital in care poti vedea nivelul de incarcare si iti poate arata si care este capacitatea bateriei. Mai afiseaza si tensiunea dispozitivelor pe care le incarcara, ceea ce este o functie destul de buna, iar alte baterii externe nu sunt atat de performante ca aceasta si pot costa si mai mult de 20 de dolari. Bateria are 3 porturi USB si doar un port USB-C, care poate fi folosind fie pentru incarcarea unui dispozitiv, fie pentru a incarca bateria. Dar bateria mai poate fi incarcata si printr-un micro-USB sau printr-un Apple Lightning, ceva ce nu am mai vazut pana acum la nicio baterie. Poate sa incarcare mai multe dispozitive simultan cu o viteza foarte mare, PowerIQ si Voltage Boost sunt doua functii care se imbina pentru a creea cea mai rapida viteza de incarcare si bateria suporta chiar si incarcarea rapida de la Qualcomm. Ceea ce ar fi fost bine sa aiba bateria externa ar fi fost incarcarea wireless QI, dar nu poti avea tot ce iti doresti pentru o suma atat de mica. Bateria vine la pachet cu 3 cabluri, unul de tip c si 2 micro, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa iti cumperi separat niste cabluri, astfel ca vei mai economisi si bani. Pentru ca telefonul tau sa se incarce 50% dureaza 30 de minute, iar pentru a se incarca total este nevoie in jur de 1 ora sau 1 ora si 15 minute. 

Acestea fiind spuse, o baterie externa este mereu bine venita, avand in vedere de cate ori te salveaza atunci cand nu mai ai baterie la telefon si nu il poti incarca printr-un alt mijloc. 

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *