Menu

Cele mai bune drone din 2020


Pentru pasionatul din tine de film peisaje sau persoane de sus, am selectat cele mai bune drone pe care ti le voi prezenta in randurile de mai jos pe care le poti cumpara la un pret de mai putin 1000 de dolari si care sunt capabile sa filmeze 4K si sa ramana in aer timp de 30 de minute. Dar daca ai un buget mai mic, se gasesc si drone cu 50 de dolari doar ca acestea pot sa ramana in aer timp de 10 minute. 

Daca cauti o drona pentru copilul tau sau pentru un incepator Hubsan X4 H107C Plus si este ieftin, il gasesti la un pret de 30 de dolari. Poate sa ramana in aer intre 5 si 7 minute. Are niste LED-uri care te ajuta sa vezi unde se orienteaza si sa il vezi de la distanta. Are un control in stil de joc, doua baterii si un incarcator USB si 4 elice de rezerva. 

Mavic Mini este cea mai mica si mai usoara drona, are 249 de grame. Ea se pliaza ceea ce inseamna ca poti sa o iei cu tine oriunde pentru ca nu iti va ocupa prea mult loc in bagaj, are o telecomanda si poate sa raman in aer timp de 30 de minute. Poti sa obtine poze de 12 megapixeli si video de 2,7K la 30 de cadre pe secunda. Fiindca este usor are mai putini senzori de recunoastere si evitare a obstacolelor. Drona costa 400 de dolari si daca esti dispus sa mai cheltui inca 100 de dolari vei obtine trei baterii, un hub de incarcare, elice suplimentare si o cutie de transport. 

Mavic Air are mai multe functii decat Mini, ceea ce inseamna ca este mai scump decat Mini cu cateva sute de dolari. Este mai greu, mai puternic si poate zbura pana la 20 de minute. Air este capabil sa filmeze 4K, are caracteristici superioare de evitare a obstacolelor si 8 GB spatiu de stocare. Cei care nu sunt atat de pasionati de functii, Mavic Air poate sa fie putin cam mult pentru ei. 

EMAX Tinyhawk este o drona mai ieftina, costa 178 de dolari, dar care te supune la mai multe incercari pana cand vei invata sa o pilotezi asa cum trebuie. Drona vine la pachet cu un controler, ochelari FPV pentru a vedea ceea ce filmeaza drona. 

Trebuie sa stii ca daca oferi o suma mai mare de bani pentru o drona, ea va avea mai multe caracteristici si functii. Dar daca esti un incepator nu este necesara o drona atat de performanta, asa ca te poti rezuma si la una care costa sub 50 de dolari. Merita sa platesti mai mult doar ca vrei ca drona sa filmeze 4K, sa reziste mai mult in aer, daca nu vrei aceste lucruri poti sa gasesti si una mult mai ieftina.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *