Menu

Ar fi avut loc o intalnire secreta intre Trump si Zuckerberg


Despre Mark Zuckerberg, directorul executiv al Facebook, se spunea la un moment dat ca ar fi inteles cu anumite companii sau personalitati poltice din lumea americana. Ca ar fi purtat o gramada de convorbiri cu politicieni conservatori era unul dintre principalele subiecte de speculatie in legatura cu mogulul celei mai mari retele de socializare. Evident, sunt o multime de oameni care au sarit sa-l atace pe Zuckerberg odata ce s-au raspandit aceste zvonuri, iar directorul executiv al Facebook a oferit un fel de replica in care spunea ca se intalneste cu o multime de persoane pentru a discuta o multime de subiecte. Un fel de “nu va priveste pe voi cu cine vorbesc eu”, spus intr-o forma care sa nu atraga atentia prea mult. Trebuie sa recunosc, omul macar e diplomat. 

In orice caz, Zuck se afla, din nou, in centrul unui nou scandal de proporții, asta dupa ce s-a aflat ca mogulul de la Facebook ar fi avut o cina cu presedintele Statelor Unite, Donald Trump, in secret. Evident, detaliile respectivei conversatii nu sunt cunoscute si probabil ca nu o sa fie cunoscute pana nu vor exista surse care sa demonstreze mai bine ca intalnirea dintre cei doi a avut loc cu adevarat. Din nou, exista o gramada de motive pentru care Zuckerberg s-ar fi putut intalni cu Donald Trump. Doar ca lista de motive a devenit una cat se poate de dubioasa, mai ales avand in vedere faptul ca intalnirea dintre cei doi nu a fost facuta publica. Ceea ce inseamna ca ar fi discutat anumite subiecte despre care nu ar fi vrut opinia publica sa afle? Acest detaliu este interpretabil si lasa mult loc pentru suspiciuni. De asemenea, se pare ca presedintele SUA are un talent deosebit de a actiona asupra persoanelor cu care se antureaza intr-un mod destul de bun incat sa crezi ca tot timpul trebuie sa fie vorba despre ceva necurat la mijloc. Asta, ori discutiile dintre cei doi a fost una cat se poate de importanta in planurile amandorora. 

Aceasta cina ar fi avut loc pe durata unui eveniment care s-a petrecut luna trecuta, atunci cand Zuckerberg a fost prezent la Capitol Hill pentru a vorbi despre planurile companiei sale de a dezvolta o criptomoneda. Este vorba despre Libra, unul dintre cele mai interesante proiecte in domeniul monetar-virtual de pana acum, insa unul extrem de controversat printre oamenii politici (din cauza lipsei de perspective pentru ca aceasta sa fie reglementata). Din nou, informatia respectiva a fost publica. Dar toata partea ascunsa in legatura cu acest subiect a fost legata de ce s-a intamplat dupa intalnirea mogulului cu legislativul american, iar acele particularitati au ajuns publice doar in urma cu cateva ore, multumita reporterilor de la publicatia americana NBC News.

Zuckerberg a luat cina cu Donald Trump si Peter Thiel, un membru al consiliului director al Facebook. La scurt timp dupa ce informatia a aparut in mediul  online, purtatorul de cuvant al companiei americane a oferit o explicatie oficiala bizara. ”Cum este normal pentru CEO-ul unei companii mari din Statele Unite ale Americii, Mark a acceptat invitatia de a lua cina cu Presedintele si Prima Doamnă la Casa Alba.”, a declarat oficialul.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *