Menu

Cand va fi anuntat oficial iPhone 11 de catre Apple?


In fiecare an, cei de la Apple trebuie sa scormoneasca ceva interesant din tehnologiile lor in cazul in care isi doresc sa atraga utilizatori pentru urmatorul iPhone. Acelasi lucru este valabil mai ales in acest an. Vanzarile de iPhone au scazut cu 12% in al treilea trimestru, iar profiturile preconizate ale celor de la Apple ar urma sa scada la 9,6 miliarde de dolari, existand din ce in ce mai multe persoane care isi schimba iPhone-urile cu modele Android. Astfel, compania trebuie sa se asigure ca iPhone 11, 11R și 11 Max (sau oricum ar fi acestea denumite) vor fi suficient de convingatoare pentru a atrage utilizatori noi sau pentru a-si mentine utilizatorii actuali. Cand va anunta Apple oficial iPhone-urile din 2019? Compania nu a trimis invitatii la niciun eveniment iPhone, insa, pe baza anilor precedenti, prezicerile tind sa se orienteze catre o data anume, aceea de 10 septembrie. Tine minte ca aceasta este doar o prespunuere de a mea si ca nu exista inca nicio confirmare de la Apple daca aceasta este data corecta. Cu toate acestea, exista cateva motive pentru care aceasta este cea mai probabila data.

In ultimii sapte ani, Apple si-a dezvaluit modelele de iPhone-uri in aceeasi saptamana cu Ziua Muncii din America, care are loc prima zi primul luni din septembrie sau saptamana imediat urmatoare. In trecut, daca sarbatoarea americana a avut loc pe 3 septembrie sau mai devreme, Apple si-a anuntat iPhone-ul in saptamana imediat urmatoare. Atunci cand Ziua Muncii a aterizat pe 5 septembrie sau mai tarziu, asa cum s-a intamplat si in 2015 sau 2016, Apple a anuntat iPhone-ul miercurea imediat urmatoare (doua zile dupa Ziua Muncii).

In acest an, Ziua Muncii este luni, 2 septembrie. Continuand modelul, Apple isi va anunta noile iPhone-uri marti sau miercuri in saptamana imediat urmatoare: ceea ce ar pica pe 10 septembrie sau 11 septembrie. Fiecare data se potrivește tiparului, dar data de 11 septembrie ar fi cel mai bine evitat din motive evidente. Prin urmare 10 septembrie ar fi cel mai sigur pariu. Iar comenzile de tip preorder ar urma sa inceapa acea vineri, 13 septembrie. Data se aliniaza si cu datele preconizate ale lansarii in magazin si cu cele de livrare. In ultimii sapte ani, ai putea achizitiona iPhone-urile obisnuite intr-o zi de vineri, in jurul celei de-a treia saptamani. din septembrie, la aproximativ o saptamana si jumatate dupa ce Apple isi anunta oficial noile modele. iPhone-uri de specialitate, cum ar fi iPhone XR, iPhone X si iPhone SE ar fi livrate in propriile termene. Deoarece iPhone XR a fost disponibil pentru comenzi abia din octombrie, exista sanse ca si iPhone 11R sa ajunga in mainile utilizatorilor tot in octombrie.

Prin urmare. Tind sa cred ca Apple isi va anunta noul iPhone 11 pe 10 septembrie, cu comenzi pre-order incepand de la 13 septembrie si expedierea incepand din 20 septembrie. Din nou, fara confirmarea Apple, acestea sunt doar predictii, insa vom afla destul de curand daca sunt sau nu corecte. 

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *