Menu

Keanu Reeves va juca in Cyberpunk 2077


Cyberpunk 2077 a aparut duminica, sub forma de trailer, in cadrul conferintei de presa E3 2019 a Microsoft si exista o noua stea a spectacolului: John Wick insusi, Keanu Reeves. Premiera unui noi titlu de la Cyberpunk s-a incheiat cu aparitia lui Reeves. El a anuntat cs jocul va fi lansat la data de 16 aprilie 2020. In trailerul respectiv, V este pe cale sa ajunga la o intelegere pentru achizitionarea unui cip si are un flashback cu prietenul sau pe moarte in timpul heist. Cand se intoarce in prezent, acesta se afla in pozitia de a fi tradat si trebuie sa-si folosească trupul cibernetic pentru a-i invinge pe antagonistii principali ai jocului. Apare mai tarziu in remorca cand se arata Reeves. 

Este o evolutie fata de ceea ce am invatat anul trecut despre Cyberpunk 2077, dar inca nu exista indicii la care se joaca Reeves. Probabil vreun antagonist principal de-al jocului. Cel putin asta mi s-a paruit mie din ceea ce am vazut in trailer-ul respectiv. Intr-o alta ordine de idei, pe scena de la E3, Reeves s-a aratat “supărat” de un membru al publicului. Desigur, a fost intr-un mod placut. Actorul a spus ca a fi pe strazile viitorului in Cyberpunk a fost uluitor, la care un tip a strigat “esti uluitor”, determinandu-l pe Reeves sa dea un raspuns pe masura.

Persoana care a strigat comentariul a fost YouTuberul Peter Sark, care a imortalizat scena  pe Twitter pentru a anunta ca “Keanu Reeves tocmai a anuntat lumii ca eu sunt uluitor”. Acest lucru a atras atentia dezvoltatorului Cyberpunk 2077, proiectul CD Projekt Red, care a raspuns ca Sark va primi o copie a colectiei libere a jocului. Ce usor e sa faci rost de anumite lucruri atunci cand esti un vlogger cu atatia abonati. Daca ar fi fost un alt fan, nu l-ar fi bagat nimeni in seama, cel mai probabil. 

Cyberpunk 2077 este un joc video de rol publicat de CD Projekt, ce va fii lansat pentru Microsoft Windows, PlayStation 4 si Xbox One la data de 16 aprilie 2020, dupa cum am spus mai sus. O continuare a Cyberpunk 2020, acest joc este stabilit cincizeci si sapte de ani mai târziu, in orasul disipian Night City, din California, intr-o lume deschisa cu sase regiuni distincte. Este un joc ce va fi jucat dintr-o perspectiva de prima persoana, oferind posibilitatea jucatorilor de a-si asuma rolul de mercenar personalizabil V, care poate ajunge la proeminenta in trei clase de caractere, prin aplicarea de puncte de experienta la upgrade-uri stat. V are un arsenal de arme variate si optiuni pentru lupta corp la corp.

Cyberpunk 2077 este dezvoltat de CD Projekt Red, un studio intern din cadrul CD Projekt, folosind motorul de joc REDengine 4. Acestia au lansat o noua divizie in Wrocław si au colaborat cu Digital Scapes pentru a asista productia. Peste 400 de membri ai personalului au asistat la dezvoltarea jocului, depasind numarul care a lucrat la jocul anterior al studioului The Witcher 3: Wild Hunt.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *