Menu

SoundFlow Wireless


Din momentul in care Apple a lansat iPhone 7, clasicul jack audio, de 3.5 mm, a inceput sa dispara incetul cu incetul, astfel incat tot mai multi utilizatori de smartphone (cei mai multi dintre ei ai Apple) se reorienteaza spre castile wireless. In teorie, aceste casti sunt dispozitive inovatoare, ce-ti permit sa asculti muzica fara sa-ti faci griji ca deteriorezi firul si nu vei mai auzi nimic pentru ca ai nevoie doar de o conexiune Bluetooth. Acestea vin, insa, si ele cu o serie de probleme precum autonomia scazuta si potentialul crescut de a se deteriora sau pierde. Pentru a rezolva aceste probleme, cei de la Ascape Audio au dezvoltat un model nou – castile wireless SoundFlow. Acestea se pot depozita in carcasa telefonului, unde se pot si incarca.

Castile AirPod ale celor de la Apple functioneaza ok, insa iti dau in mod constant impresia ca stau mereu sa-ti pice din ureche, iar conform unor recenziilor unor utilizatorir chiar cad adeseori in cele mai nepotrivite momente. Castile SoundFlow sunt mult mai mici avand doar 27 x 17 x 16.5 mm. In loc sa pice se muleaza pe conturul urechii si pot fi stranse pentru un plus de siguranta, avand un sistem twist-to-lock. Cei de la Ascape par destul de siguri de acest lucru, prezentand chiar persoane care fac flicuri cu ele in urechi in videoclipul de promovare al produsului. Vin de asemenea cu o aplicatie ce le poate localiza pe o raza de 457 de metri. Daca tot reusiti sa le pierdeti, compania vi le va inlocui contra sumei de 20 de dolari, adica aproximativ o treime din pretul lor initial de achizitie, ce va fi de aproximativ 60 de dolari.

Potrivit informatiilor oficiale, bateria ar trebui sa reziste in jur de 8 ore, iar odata ce este descarcata, are nevoie doar de 30 de minute pentru a fi reincarcata. Pentru a le reincarca, nu trebuie decat sa le introduci in SmartCase-ul special conceput ce incape in carcasa majoritatii flagship-urilor lansate recent. Exista o gama variata de modele de astfel de SmartCase-uri astfel incat sa se potriveasca aproape oricarei carcase de telefon Apple, Samsung sau Google. Acestea variaza intre 2600 si 3750 de mAh in functie de modelul ales, avand o capacitate apropiata de cea a unora dintre telefoanele de top. Carcasa in sine se poate si ea incarca via USB-C sau wireless.

Pentru cei ce nu sunt fani carcase exista optiunea unui PowerDock. Acesta dispune doar de 1000 mAh dar tot ajunge pentru aproximativ 6 incarcari. Cei de la SoundFlow au o campanie de crowdfunding in derulare pe Indiegogo, astfel ca am putea vedea imbunatatiri ale produsul in viitorul apropiat in cazul in care aceasta ar fi un succes. Obiectivul initial al acesteia era de a strange 20000 de dolari, insa deja s-au strans de trei ori mai multi bani desi mai sunt 17 zile pana la incheierea campaniei. Pretul acestor dispozitive incep de la 59 de dolari pentru casti si PowerDock, 99 de dolari pentru pachetul format din casti si SmartCase sau 129 de dolari (549 de lei) pentru toate trei.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *